Facebook

Mikulás az Állatszigeten

2011.11.29. 13:23 - adomanyplaza

Címkék: esemény karácsony alapítvány

Pónifogaton érkezik a Mikulás, emellett színházi előadás, filmvetítés és állatsimogatás is szórakoztatja az érdeklődőket szombaton a Rex Állatszigeten Budapesten.

A programok délelőtt 10 órakor kezdődnek az "Élő Betlehem" átadásával, majd Benkő Péter mesél kicsiknek és nagyoknak, akik megtekinthetik a Szép Ernő színház Állatszigeti Mikulás című előadását.

A Mikulás 12 órakor érkezik pónifogaton, majd Huzella Péter énekel az állatokról és a tél varázsáról. A látogatók megsimogathatják a szigeten lakó állatokat, megismerkedhetnek az örökbefogadható állatokkal, természetfilmeket láthatnak és karácsonyi díszeket készíthetnek. Az éhezőket kenyérlángos, a didergőket forró tea és forralt bor várja - közölte a Rex Kutyaotthon Alapítvány az MTI-vel.

Az amerikai Crystal De La Paz és a cseh származású Jiri Grygera, a "Határok nélkül" állatvédelmi oktatómisszió utazó nagykövetei beszámolnak legutóbbi kalandjaikról. Velük lesz Sunna, a magyar vizsla, amelyet tavaly fogadtak örökbe az Állatszigeten.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://adomanyplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr833421938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása