Facebook

Megnyílt a Mikulásgyár ingyenes jégpályája

2011.12.11. 18:22 - adomanyplaza

Címkék: program karácsony

Megnyílt vasárnap a Mikulásgyár ingyenes jégpályája az 56-osok terén - jelentették be a szervezők.

A pályát már pénteken át akarták adni a közönségnek, de amint azt Zsolnai Endre, a Mikulásgyár szervezője elmondta: az elmúlt napokban azzal voltak elfoglalva, hogy a vihar által megtépázott felfújható gyárat helyreállítsák.

Vasárnap hat-hétezer látogatót várnak a jótékonysági akcióra. Szombaton több mint tízezer ajándékot vittek a budapesti Mikulásgyárba és az ország számos más városában található leányvállalataiba a segíteni vágyók - ismertette a szervezők közleménye.

Európa egyik legnagyobb karitatív akciójával a rászoruló gyerekeken, nagycsaládokon akarnak segíteni - mondta el korábban Zsolnai Endre. Tavaly 15 ezer 500 doboz adomány gyűlt össze, így több mint 160 ezer rászorulónak segíthettek.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://adomanyplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr143455976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása