Facebook

Szörf és póker - a sztárok szórakozva jótékonykodnak

2011.09.26. 13:50 - adomanyplaza

Címkék: verseny sztár adomány jótékony

Nem véletlenül mondják, hogy az Egyesült Államok a lehetőségek hazája: bár gazdasági értelemben az ország nimbusza igencsak megkopott, a showbiznisz hazájában tudják, hogyan keltsék fel az emberek figyelmét. Ez a tudás a jótékonysági szervezetek kisokosából sem hiányozhat: Los Angelesben a közeljövőben szörf- és pókerversennyel segítenek a sztárok civil szervezeteknek, és persze az eseményekről a média és a felhajtás sem hiányozhat.

Az SOS: SURF 24 rendezvény keretén belül október 15-16-a között olyan sztárok ülnek deszkára, mint a Dr. House-ból ismert Jesse Spencer, a Mad Men és a Született feleségek ősz hajú színésze, John Slattery, vagy épp a True Blood-ban játszó Sam Trammell. A színészek mellett természetesen szörfösök is részt vesznek az eseményen, mely a Santa Monica Baykeeper, a Waves for Water, az Inside the Outdoors és a Tumelo Home nevű szervezeteket igyekszik támogatni.

 

A jótékonysági verseny keretén belül 12 csapat küzd meg egymással és a habokkal, a résztvevők 500 dolláros nevezési díja mind a fentebb említett szervezetekhez folyik be. A végső győztest is leginkább az adományozási kedv, semmint a szörftudás alapján kiáltják ki, így a vérbeli profik sem mehetnek biztosra, ha nyerni szeretnének.

Ha mindez nem lenne elég, Kalifornia az adományozás tekintetében inkább a kényelmet kereső sztárokra is gondolt: október 29-én Jack Black közreműködésével No Limit Texas Hold'em pókerversenyt rendeznek "All-in a Reményért" címmel a Commerce Casino-ban. A jótékonysági kártyacsata során a Love Across the Ocean és a Renal Support Network szervezeteket támogatják a hírességek, valamint az összes nevező; a versenyen ugyanis bárki részt vehet, aki befizeti elmúlt 21 éves, és befizeti a nevezési díjat.

"Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy Jack Black közreműködésével rendezhetjük meg a második pókerversenyünket" - mondta Dale Wade Davis, az estét szervezők egyike, aki maga is színész. "Jacktől rengeteg segítséget kapunk, felhívta a figyelmet a krónikus vesebetegség veszélyeire és az a szervadományozás fontosságára. Szeretnénk, ha mindenki nagyon jól érezné magát ezen az estén."

A versenyen sok színészhíresség és pókerjátékos is részt vesz majd, hogy jelenlétükkel támogassák a két szervezetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://adomanyplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr753257672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása