Facebook

Karácsonyi rendezvény hátrányos helyzetű gyerekeknek

2011.12.14. 13:54 - adomanyplaza

Címkék: program karácsony

Édességcsomagokkal és ünnepi műsorral várja a meghívott hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyerekeket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) pénteken a budapesti WestEnd City Center Millennium Udvarában.

Az NGYSZ a Fővárosi Önkormányzattal közösen 1990 óta minden évben megtartja a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényét, amelynek keretében ünnepi programmal és ajándékokkal varázsolják szebbé és emlékezetesebbé háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermek karácsonyát. A meghívottak budapesti általános iskolások, gyermek- és anyaotthonban nevelkedők, értelmi sérültek, továbbá családsegítő szolgálatok által választott gyerekek - közölte a szervezet szerdán az MTI-vel.

Az ünnepi hangulatról Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda gondoskodik, majd Tarlós István, Budapest főpolgármestere, az NGYSZ tagja és Edvi Péter, az NGYSZ elnöke ajándékozzák meg a gyerekeket édességcsomagokkal.

Az ajándékcsomagokat az OTP Bank és a WestEnd City Center tölti meg, hozzájuk csatlakozik idén a Metropol is. A karácsonyi rendezvényre kitelepül a Magyar Posta is, amelynél az érdeklődők megvehetik a szolgálatot támogató postabélyeget.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://adomanyplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr133463029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása