Facebook

Sztárok a parton - jótékony triatlon

2011.09.20. 12:38 - adomanyplaza

Címkék: verseny jótékony

Bár csupán egyetlen győztest avattak a 25. Malibui Hajózási Triatlonversenyen, a Los Angeles-i Zuma Beachen megjelent összes versenyző nyertesnek érezhette magát: a jótékonysági vetélkedés során több mint egymillió dollárt gyűjtöttek a résztvevők a helyi Gyerekkórház számára (Children's Hospital Los Angeles).

A negyed évszázada minden egyes évben megrendezésre kerülő triatlonversenyen rengeteg civil szervezet és híresség - sportoló, közéleti személyiség, celeb, neves filantróp - is képviseltette magát; utóbbiak közül sokan nemcsak nézőként, de indulóként is.

"Úszott az árral" Eddie Izzard, a híres angol komikus és színész, aki extravagáns előadásai mellett arról is nevezetes, hogy nyíltan vállalja transzvesztita mivoltát (előadásaiba pedig bátran be is építi mindezt). A Jemenben született stand-up komedista szerepelt az Ocean's Twelve-ben, a Valkűrben, a minden autóőrült számára kötelező darabnak számító Top Gearben, valamint a Mesék a kriptában című sorozatban. Izzardot meghívta és interjút készített vele többek között Conan O'Brien, Jay Leno, David Letterman és Craig Ferguson.

Kiváló időt ment Ryan Sutter, aki amellett, hogy játszott az NFL-ben (Ravens, Panthers, Seahawks, Saints), győztese volt az amerikai A Nagy Ő-nek. Ryan a kevés szép példája annak, hogy egy ilyen műsor is összehozhat igazi szerelmeseket, hiszen a showban elnyert hölgy, Trista Rehn kezét azóta is "birtokolja".

A kilátogatók szurkolhattak emellett Rainn Wilsonnak (az Office-ban a különc Dwightot alakító színésznek), Jon Cryernek (a Két pasi és egy kicsi Alanjének), Ed Helmsnek (Daily Show, Saturday Night Live), Natalie Moralesnek (NBC-bemondó), és sok más mellett Tiffani Thiessennek (Teen Choice-díjas színész a White Collarból).

Győztesek: a férfiaknál Ryan Sutter (1:33:04), a hölgyeknél Ali Vincent (2:09:21).

Eddie Izzard

 

Jon Cryer

 

Jay Leno

Ryan és Trista Sutter

Rainn Wilson és Ed Helms

Natalie Morales

 

(képek: Look to the Stars)

A bejegyzés trackback címe:

https://adomanyplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr303240676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása