Facebook

Michael Jackson családja a japán árvákért - koncert Tokióban

2011.10.11. 15:32 - adomanyplaza

Címkék: segítség koncert sztár jótékonyság jótékony

Kirobbanó sikere volt az előző héten megrendezett Michael Jackson-emlékkoncertnek Walesben, ezért az néhai énekes családja bejelentette, hogy két további, különleges előadást tartanak az év végén Tokióban.

"Ha Michael élne, mindent megtenne azért, hogy segítsen a japán földrengés és szökőár áldozatain" - mondta a 2009-ben elhunyt világhírű énekes édesanyja Londonban. "Michael szerette a gyerekeket, és fájt volna neki látni, hogy milyen sok fiatal veszítette el a szüleit vagy az otthonát."

Az emlékkoncerten fellép a The Jacksons is, a bevételeket pedig az ASHINAGA kapja: az a tokiói jótékonysági szervezet, mely anyagilag próbálja támogatni a márciusi katasztrófában elárvult gyermekeket, valamint segíti az 1999 óta működő Kobe Szivárvány Házat, a Japánban elsőként létrejött, árváknak segítő központot.

"Ez a két koncert a gyermekekért szól, és azért, hogy segíthessünk valahogy" - mondta Janet Jackson. "Örülök, hogy mosolyt csalhatok a kicsik arcára, ez nagyon jó dolog."

"A zene összehozz minket. A gyerekek nem élhetnek útmutatás, segítség nélkül, és nekünk célunk az, hogy jó irányba tereljük a fiatalokat. Jó érzés látni, hogy a zene ilyen sok emberen segíthet" - mondta Michael édesanyja, Marlon.

A koncertekre december 13-án és december 14-én kerül sor Tokióban. Az ASHINAGA-ról ezen a linken lehet többet megtudni.

 

Ha tetszett ez a cikk, kérlek lájkold a Facebookon az Adományplázát.
Segíts, hogy segíthessünk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adomanyplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr213294724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása