Facebook

Jótékonysági koncert az Autista Segítő Központért

2011.11.20. 11:15 - adomanyplaza

Címkék: esemény koncert jótékonyság

Törőcsik Mari színművész, a Ghymes együttes, valamint a Szent Angéla Általános Iskola és Gimnázium kórusa lép fel az Autista Segítő Központ (ASK) támogatására rendezett jótékonysági eseményen december 10-én a budapesti Szent István-bazilikában.

A kórust Semjénné Menus Gabriella vezényli. A műsor a karácsonyi misztériumot mint ünnepet, közösségteremtést, hagyományt és az ezekben született újat járja körül.

A ferencesek által fenntartott gyöngyösi székhelyű Autista Segítő Központ (ASK) egyszerre biztosít iskolát és gyermekotthont az autista gyerekeknek, illetve lakóhelyet és munkát autista felnőtteknek. Az intézmény 2001-ben nyílt meg, jelenleg 55 gyermek és felnőtt kap ott ellátást, családjuk pedig támogatást - közölte a Ferences Sajtóközpont az MTI-vel.

A segíteni szándékozók a budapesti ferences templomokban, a Szent István-bazilika kegytárgyboltjában és a Mária kegytárgyboltban vásárolhatnak jegyet az eseményre.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://adomanyplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr753397695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása