Facebook

Kreatív Újrahasznosítás Hollókőn

2011.09.06. 17:52 - adomanyplaza

Címkék: esemény önkéntes rendezvény

Szeptember 18. és 28. között a ReDesign Informális csoport és az Egyesek Ifjúsági Egyesület szervezésében Hollókőn rendezik meg a Kreatív Újrahasznosítás elnevezésű programot - úgy is mondhatjuk, hogy a ReKreativitást.

A Magyarország, Görögország, Ciprus, Spanyolország és Olaszország részvételével zajló ifjúsági csereprogram során a vállalkozó szellemű fiatalok használati- és dísztárgyakat, ékszereket és sok más kreatív dolgot is létrehozhatnak a hulladékok újrahasznosításával.

A valóban egyedi és ötletes táborra három hét múlva kerül sor, a szervezők sok-sok mókát ígérnek, és persze kiváló lehetőségeket, többek között azt, hogy a négy további ország fiataljaival megtanulhatják a résztvevők, milyen is egy igazi nemzetközi csapatban kreatívkodni.

A szervezők várják a 15 és 25 év közötti fiatalok segítségét, bővebb információ ezen a linken olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://adomanyplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr93207062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása