Facebook

Jackie Chan és a kétszázmilliós óra

2011.09.18. 12:38 - adomanyplaza

Címkék: jótékonyság adomány

Szeptember 14-én Richard Mille brand-nagykövet és Jackie Chan is segített egy jótékonysági aukció megrendezésében: az adományozók szegény vidéki gyermekeknek gyűjtöttek, az est fénypontja pedig egy majd' kétszázmillió forintot érő óra volt.

A világhírű "óramester", Richard Mille közreműködésével tartott adománygyűjtést Jackie Chan alapítványa, a Dragon' Heart Charity (a Sárkányszív) szervezte, a brand-nagykövet pedig egy pompás, külön erre az eseményre készített RMJC Tourbillon órával kedveskedett a gyermekeknek.

Az egyedülálló időmérő mintegy 630 ezer euróért, azaz körülbelül 175 millió forintért kelt el, az aukción ez jelentette az aznapi rekordot.

Mille rendkívül elégedett és büszke volt a hatalmas összeg hallatán, a legjobban pedig annak örült, hogy a Tourbillon eladásával ő maga is hozzájárult ahhoz, hogy Chan alapítványa, a Sárkányszív folytathassa nagy értékű munkáját.

A Sárkányszív célja, hogy iskolákat építsen a hátrányos helyzetű gyermekeknek; 2004 óta mintegy húsz intézmény sikerült az alapítványnak felhúznia.

A bejegyzés trackback címe:

https://adomanyplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr463235727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása