Facebook

Mozgalmas szeptember - jó úton az Adománypláza

2011.09.30. 19:33 - adomanyplaza

Címkék: adomány jótékony adománypláza

Kétségkívül izgalmas szeptembert tudhat maga mögött az Adománypláza és a kezdeményezésért dolgozó csapat: nem sokkal az indulás után sikeresen létrehoztuk honlapunk mellé a Facebook oldalunkat, és egyre több civil szervezet csatlakozik hozzánk.

Megnyugtató és szívet melengető érzés látni, hogy az az ötlet, amely hónapokkal ezelőtt megfogant bennünk, támogatókra és partnerekre talált.

Az elmúlt 30 nap alatt csatlakozott hozzánk az Abai Polgárőr Egyesület, a Benevita Alapítvány, a Család-Vár Közhasznú Alapítvány, a Daganatos Gyermekekért Alapítvány, a Dragon Line Team Közhasznú Motoros Sportegyesület, az Egyesek Ifjúsági Egyesület, a Fűvészkert Társaság Természetvédelmi Egyesület, a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány, az "Otthonodba hozzuk a világot" Alapítvány, valamint az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület, és a java még hátravan.

Lelkes és segíteni akaró csapatunk minden egyes nap megdolgozik a bizalomért és a jövőbeni sikerekért, s persze azért, hogy összehozzuk "azokat, akik segíteni szeretnének, azokkal,  akik segítségre várnak – az év 365 napján".

Októbertől ráadásul blogunk is "kibővíti" szolgáltatásait, és érkeznek az Adományplázához csatlakozó civil szervezetek bemutatkozásai is. Első körben a Daganatos Gyermekekért Alapítványt, valamint a Dragon Line Team-et vesszük górcső alá, de természetesen a többiek sem maradnak le.

Izgalmas, mozgalmas következő hónap vár ránk, s reméljük, hogy október végén még a mostaninál is büszkébbek lehetünk arra a teljesítményre, amit közösen elértünk.

A folytatás tehát következik, addig is ne felejtsétek el követni bejegyzéseinket a Facebookon, és ne felejtsétek: "Hisszük, hogy egymáson segíteni a legnemesebb tett, és azt is, hogy egy adomány soha nem lehet túl kicsi."

A bejegyzés trackback címe:

https://adomanyplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr253268494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása